Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Kandidater til MBUs styre og årskonferansene i 2018 og 2019
Kandidater til MBUs styre og årskonferansene i 2018 og 2019

Kandidater til MBUs styre og årskonferansene i 2018 og 2019

Otterlei Bjerkeseth, Christel
2018-01-09
13-15. april er det duket for MBUs landsmøte med blant annet valg av landsstyre på programmet.

Som de fleste sikkert er kjent med skal Metodistkirkens barne- og ungdomsforbund avholde sitt landsmøte i april 2018. Der skal det blant annet være valg av nytt landsstyre og i den forbindelse vil MBU oppfordre de av dere som kunne tenke seg å sitte i styret til å stille til valg. Det skal også være valg av ungdomsdelegater til årskonferansene i 2018 og 2019, så her er det bare å være frempå.

Landsstyrets oppgave er i det store og det hele å lede den sentrale virksomheten mellom styremøtene, forvalte MBUs midler og utøve virksomhetene i.h.t. vedtatte planer og beslutninger. I tillegg jobbes det blant annet med leirene og man er gjennom forskjellige verv representert ulike steder.  

Et styreverv i MBU er en god erfaring å ha med seg og passer godt for deg som liker å ta i et tak og som ønsker å jobbe for et enda bedre MBU.

Så dersom du kunne tenke deg å stille til valg er det bare å ta kontakt med nominasjonskomiteen med Hege Bergjord i spissen, epost: hegebergjord@gmail.com, innen 01.februar så tar hun det videre. 

Er det ellers noen spørsmål rundt det å være del av MBUs styre eller ungdomsdelegater er det bare å ta kontakt med MBU evt. noen av styrets medlemmer (bildet ovenfor) så svarer vi deg så godt vi kan :)

 

 

 

Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
Bli med på festen! Les mer
Årboken 2019
09.07.2019
Da er årboken for 2019 lagt ut. Les mer
Da er det allerede klart hvem som skal utarbeide forslagene for årskonferansen 2020 om et fullt ut inkluderende syn på menneskelig seksualitet. Les mer
Powered by Cornerstone