Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Kandidater til MBUs styre og årskonferansene i 2018 og 2019
Kandidater til MBUs styre og årskonferansene i 2018 og 2019

Kandidater til MBUs styre og årskonferansene i 2018 og 2019

Otterlei Bjerkeseth, Christel
2018-01-09
13-15. april er det duket for MBUs landsmøte med blant annet valg av landsstyre på programmet.

Som de fleste sikkert er kjent med skal Metodistkirkens barne- og ungdomsforbund avholde sitt landsmøte i april 2018. Der skal det blant annet være valg av nytt landsstyre og i den forbindelse vil MBU oppfordre de av dere som kunne tenke seg å sitte i styret til å stille til valg. Det skal også være valg av ungdomsdelegater til årskonferansene i 2018 og 2019, så her er det bare å være frempå.

Landsstyrets oppgave er i det store og det hele å lede den sentrale virksomheten mellom styremøtene, forvalte MBUs midler og utøve virksomhetene i.h.t. vedtatte planer og beslutninger. I tillegg jobbes det blant annet med leirene og man er gjennom forskjellige verv representert ulike steder.  

Et styreverv i MBU er en god erfaring å ha med seg og passer godt for deg som liker å ta i et tak og som ønsker å jobbe for et enda bedre MBU.

Så dersom du kunne tenke deg å stille til valg er det bare å ta kontakt med nominasjonskomiteen med Hege Bergjord i spissen, epost: hegebergjord@gmail.com, innen 01.februar så tar hun det videre. 

Er det ellers noen spørsmål rundt det å være del av MBUs styre eller ungdomsdelegater er det bare å ta kontakt med MBU evt. noen av styrets medlemmer (bildet ovenfor) så svarer vi deg så godt vi kan :)

 

 

 

Powered by Cornerstone