Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>MBUs Landsmøte 2018
MBUs Landsmøte 2018

MBUs Landsmøte 2018

2018-01-12
Nå er vi godt i gang med forberedelsene av Landsmøtet 2018, så sett av helgen 13-15. april og bli med på Landsmøtet i Oslo Centralkirke

Dette har vi sett frem til en stund men nå nærmer det seg endelig måneden for Landsmøtet. Innkalling med forslag til dagsorden, foreløbig saksliste samt påmeldingsskjema er blitt sendt ut. I tillegg ligger foreløpig saksliste og forslag til dagsorden på nettsiden under fanen "Landsmøte". Alt av dokumenter legges ut der.

Mer informasjon rundt Landsmøtet vil komme, men det kan være greit å merke seg allerede nå at det legges opp til at deltakere på Landsmøtet i første omgang ordner overnatting selv i form av bekjentskaper i Oslo og omegn. Alternativt er vi behjelpelig med å finne overnatting dersom dette ikke lar seg løse selv.

Nedenfor ser du noen viktige datoer frem mot Landsmøtet:

Tidsfrister for Landsstyret til deg som delegat:

12. januar 2018 - Siste frist for utsending av innkalling til Landsmøte og forslag til dagsorden

12. mars 2018 - Siste frist for utsending av endelig dagsorden og sakspapir

Tidsfrister for deg som vil sende inn saker til Landsmøtet:

12. februar 2018 - Siste frist for å sende inn forslag (kan ikke omfatte lovendringer)

 

På hjemmesiden til MBU under MBUs lover og retningslinjer finner dere informasjon som kan være nyttig å lese over og kjenne til i forkant av Landsmøtet, blant annet paragrafen om delegater til Landsmøtet (§8 C, første kulepunkt), som sier at de store lokallagene kan sende flere delegater.

Ellers vil vi oppfordre så mange som mulig til å delta på Landsmøtet. Det er dere som er MBU og det er dere som skal være med på å bestemme hva og hvem MBU er og kommer til å være i årene fremover. Vi håper dermed at flest mulig prioriterer denne helgen. Det er viktig for MBU og en fin mulighet for deg til å kunne være med å forme MBU til det du tenker at MBU skal være.

Menigheter som ikke har BUR-leder, eller hvor BUR-leder ikke har anledning til å møte, bes om å sende en annen representant for barne- og ungdomsarbeidet. Stedfortreder skal være valgt av medlemmene i barne – og ungdomsarbeidet. Alle BUR skal betale, uavhengig av om de sender en representant eller ei. Mail og faktura kommer i etterkant av Landsmøtet.

Da håper vi på å se så mange som mulig på MBUs Landsmøte. Påmeldingsfrist er innen 20. februar 2018. 

 

Powered by Cornerstone