Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Vil du si din mening om de nye sosiale prinsippene?
Vil du si din mening om de nye sosiale prinsippene?

2018-08-07

Utkastet til nye sosiale prinsipper for den globale Metodistkirken har vært klart noen måneder. Nå foregår en høringsrunde mange ulike steder i verden. 17.-18. august er det en slik høring i Oslo, og du kan være med!

Høringen er for hele vår sentralkonferanse, og det kommer delegater fra flere land. Norge har også to delegater. Men det er fullt mulig å melde seg på som deltaker og fullt ut delta i samtalene rundt forslaget og signalene vi sender videre til de som skal sluttføre utkastet på grunnlag av høringene. Dette er dermed en viktig runde. Her har du muligheten til å påvirke et utkast, og det er lettere enn å påvirke et ferdig forslag til generalkonferansen.

Vi ønsker derfor velkommen deltakere fra Norge til denne samlingen. Særlig er det bra om vi får med helsepersonell, folk som jobber med velferd, politikk, økonomi og forvaltning, folk fra grupper som er omtalt i de sosiale prinsippene og kan si noe om det er gjort på en god måte. Høringen foregår i Metodistkirken på Bjølsen og begynner ved lunsjtid fredag og er ferdig rundt kl 15 lørdag. Vanlige deltakere må selv betale for måltidene og ordne egen overnatting, men det er ingen utgifter utover det.

Har du spørsmål kan du kontakte Kari Hay eller Hilde Marie Movafagh
Kari: kari.hay@bjolsen.metodistkirken.no
Hilde Marie: hilde.m.movafagh@mf.no

Ta kontakt snarest mulig og meld deg på!!