Med hodet i himmelen

Christel Otterlei

Hemsedal 28.12-1.1-15

Hei :)

Da er det ikke lenger lenge igjen til nyttårsleiren og i den forbindelse håper vi i MBU, med leirsjef Morgan Buckholm Pettersen i spissen, at DU tar turen :)

Leiren finner sted i Hemsedal og er for deg som er fra 14 år og gira på en nyttårsfeiring med HØY stemmningsfaktor :)

Det blir en leir fullt av spennende innhold og vi kan røpe at det blant annet blir festmiddag, Hemsedal Games, Slalom/snowboard i bakken, bibeltimer og samtalegrupper, kveldsmøter, leker og mye annet flott og gøy :)

Ønsker du å stå på ski/snowboard har du som nevnt mulighet til dette og prisene er som følger (2 dager):

1 dag for person over 16 år: 203 kr.

1 dag for person under 16 år: 163 kr.

2 dager for person over 16 år: 405 kr.

2 dager for person under 16 år: 325kr.

P.S!! Du må gi tilbakemelding i påmeldingen på hvilket alternativ du velger så bestiller jeg billettene.

I påmeldingen gir du tilbakemelding på hvilket alternativ du ønsker av heiskort sammen med informasjon om:

Navn, adresse, epost (må være en adresse som fungerer og blir lest ofte, da all info sendes ut elektronisk), fødselsdato og år, menighet, romønske, matallergi/sykdom/diett, ok å være med på bilder som publiseres? og foreldre/foresattes navn og mobilnr.

Påmeldingsfrist er 1. desember

Frist for å betale selve leiren er 15. desember

Giro på heiskort kommer i ettertid. Bestilling av heiskort og antall dager i bakken er bindende!!

Pris:

1850 kroner.

Søskenmoderasjon: 1750 kroner.

Busstider:

28.12.

Oslo Bussterminal (Galleriet) kl. 14.30

Hemsedal 19.35

1.1. 2015

Fra Hemsedal kl. 13.30

Oslo Bussterminal (Galleriet) 18.30

(Avgang Hemsedal er et ca. tidspunkt da det enda ikke er oppdatert i ruteopplysningen. Så sjekk ut dette også på egenhånd).

Når du går på bussen skal du si ifra til sjåføren at du skal av ved KRIK Høyfjellsenter, og da stopper bussen kun 150m fra senteret.

Påmelding sendes til:

mbu@metodistkirken.no eller

MBU Pb. 2744, St.Hanshaugen

0131 0slo

Håper å se deg der :)

Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside