Mennesker med
åpne hjerter — åpne sinn — åpne dører

Forsiden>Veien videre utvalget på plass

Veien videre utvalget på plass

Da er det allerede klart hvem som skal utarbeide forslagene for årskonferansen 2020 om et fullt ut inkluderende syn på menneskelig seksualitet.

I en melding fra tilsynsprest Ingull Grefslie og kabinettet, offentliggjøres navnene på de som skal delta i utvalget.

Dette er oppdraget utvalget har fått av årskonferansen 2019:

1.    Det nedsettes et utvalg på seks personer, tre ordinerte og fire lekfolk pluss tilsynspresten for østre distrikt. Utvalget legger frem en innstilling til Årskonferansen 2020.
2.    Utvalget skal avspeile ulike syn, oppnevnes av kabinettet, i samråd med hovedstyrets ledelse, og ledes av tilsynspresten for østre distrikt.
3.    Samtalene foregår i fortrolighet men med åpne kanaler til resten av kirken
Utvalget skal svare på følgende spørsmål:
A.    Hva skal til for at Metodistkirken i Norge skal kunne leve med et fullt ut inkluderende syn på menneskelig seksualitet.
B.    Hva er konsekvensene av de valg Årskonferansen inviteres til å gjøre, i forhold til kirkeordning, økonomi, administrasjon og internasjonal tilknytning.

Utvalget vil bestå av:

Leif Jacobsen

Roar Fotland

Hilde Marie Movafagh

Stephanie Buadu

Magnus Løvland

Torill Sand Vikøren

Sven Tore Dreyer Fredriksen

Gruppen ledes av tilsynsprest for Østre Distrikt Knut Refsdal.

Nytt fra Molde og Metodistkirken
Misjonssekretær Øyvind Aske kan fortelle om en ny solid rekord for misjonsmarkedet på Sommerfesten. Les mer
Ti dager i bønn
10.05.2019