Møteplass med Jesus i Sentrum

Misjonsprosjekt i Ngundu, Zimbabwe

Formålet med et misjonsprosjekt er å kjenne tilhørighet til misjonen, prosjektet og menneskene som er involvert. Det handler om å skape et bedre liv for våre medmennesker, få bidra økonomisk, være i forbønn for prosjektet og lokalsamfunnet, og dele fellesskap på tvers av grenser og kulturer. Det er flere måter å være med å støtte prosjektet på. Det kan betales inn beløp til prosjektets lokale konto, kontonr.: 7334 30 04076. Hver søndag ved kirkekaffen er det mulig å gi en gave til misjonen, disse pengene vil nå gå til dette prosjektet, så betal gjerne en god sum for den gode kaffen og de deilige kakene hver søndag! På Kreativ kafe` betales det litt for kaffen og vaflene, og overskuddet derfra går også til prosjektet. Det finnes et Mini-misjonsmarked i kirken! Med kontinuerlig salg av håndarbeid, som sokker, votter, dokketøy, gensere, ripsgele, syltetøy m.m. All inntekt fra dette går også til misjonsprosjektet.

Endelig er vi i gang med nytt misjonsprosjekt! Denne gangen skal vi støtte landsbyen Ngundu som bygger ny skole. Ngundu ligger i provinsen Manicaland øst i Zimbabwe. Det er stort behov for ny skole. De bruker nå en bygning som ikke er egnet for barn å oppholde seg i. Landsbyen har allerede begynt å bygge. Lokalbefolkningen bidrar med murstein, sand og arbeidskraft. Stort engasjement og forpliktelse fører til stor eierfølelse til prosjektet. Barn skal nå slippe å gå i to timer til og fra skolen, men få utdanning i sitt eget nærområde. Og det skal vi få være med på å virkeliggjøre! Vår menighet har lovet å bidra med 100 000 kr. til prosjektet!

Misjonsprosjekt i Ngundu, Zimbabwe

Adresse: Flintergaten 12, 4307 Sandnes   Postboks: 529, 4304 Sandnes   Epost: sandnes@metodistkirken.no   Telefon: 97497916   Bankgiro: 3000.39.53307