Mennesker med

Søn
19:30 - 21:00Sinnsrogudstjeneste
SKOLEGUDSTJENESTE.

Alvimhaugen skole hadde skolegudstjeneste i Metodistkirken.

Vi hadde celebert besøk i Metodistkirken i går.  Alvimhaugen skole hadde, tradisjonen tro, skolegudstjeneste og Knut Arild Hareide og Vårt Land var tilstede. Alle elevene var engasjert i gudstjenesten, med sang, bønn og julespill. En flott start på årets julefeiring! Gjestene var meget fornøyde og synes at denne gudstjenesten var et eksempel til etterfølgelse.

Alvimhaugen skole hadde skolegudstjeneste i Metodistkirken.