Mennesker med

Tir
Ons
SKOLEGUDSTJENESTE.

Alvimhaugen skole hadde skolegudstjeneste i Metodistkirken.

Vi hadde celebert besøk i Metodistkirken i går.  Alvimhaugen skole hadde, tradisjonen tro, skolegudstjeneste og Knut Arild Hareide og Vårt Land var tilstede. Alle elevene var engasjert i gudstjenesten, med sang, bønn og julespill. En flott start på årets julefeiring! Gjestene var meget fornøyde og synes at denne gudstjenesten var et eksempel til etterfølgelse.

Nytt fra Metodistkirken
Grålum Vokalis løftet gudstjenesten mange hakk med sin vakre sang. Disiplin, orden, forberedelse og musikalitet er en god kombinasjon! Les mer
Alvimhaugen skole hadde skolegudstjeneste i Metodistkirken.