Mennesker med

Tir
Ons
Metodistkirkens kor

Metodistkirkens Sangkor har ca. 25 medlemmer i godt voksen alder.

Vi øver hver mandag kl. 18.30 - 20.15 og synger offentlig ca. 2 ganger i måneden.

Repertoaret er stort og mangfoldig, men vi er i ferd med å bygge opp et nytt som det er inspirerende å arbeide med.

Koret  ønsker å ha god kvalitet på sangen, det øves intenst, men vi har også en sosial profil som betyr mye for mange.

Vår dirigent er Sigrun Solvang . Hun er en dyktig, rutinert og inspirerende.

Korets dyktige pianist er Svein R. Nilsen.

Koret har fungert kontinuerlig i 147 år .

Dersom du er glad i å synge og samtidig ønsker et godt sosialt miljø er du velkommen til å prøve om dette er noe for deg !

KORØVELSE HVER MANDAG KL. 18.30 - 20.15.

Hilsen korets styre

Nytt fra Metodistkirken
Grålum Vokalis løftet gudstjenesten mange hakk med sin vakre sang. Disiplin, orden, forberedelse og musikalitet er en god kombinasjon! Les mer

Metodistkirkens Sangkor har ca. 25 medlemmer i godt voksen alder.

Vår dirigent er Sigrun Solvang . Hun er en dyktig, rutinert og inspirerende.

Korets dyktige pianist er Svein R. Nilsen.

Koret har fungert kontinuerlig i 147 år .

KORØVELSE HVER MANDAG KL. 18.30 - 20.15.

Hilsen korets styre