Forsiden

 

Årets tema
Åpne hjerter – Åpne sinn – Åpne dører


Drottningborg
28. – 31. juli 2016

Sommerens store høydepunkt for Metodistkirken i Norge finner sted på Drottningborg like utenfor Grimstad. Her samles folk i alle aldre til en uke med Guds ord i fokus, til inspirasjon og utfordring for enhver. De gode opplevelsene vil stå i sentrum, og det vil være gode muligheter til å stifte nye bekjentskap og for å slå av en prat med gamle kjente. Sommerfesten er også en kjempefin måte å feriere på. Drottningborg ligger idyllisk til i skjærgården med gode muligheter for bading og strandliv.

Det er en glede for oss i komiteen fra Petrikirken på Kjølberg å ønske velkommen til Sommerfesten 2016. Vi håper at akkurat du vil komme og bruke flotte sommerdager sammen med oss på Drottningborg. Tradisjonen tro byr Sommerfesten på noe for alle aldre. MBU forbereder flotte leire for barn og ungdom. De gjør en kjempeflott innsats som vi i komiteen er veldig takknemlige for. Sommerfesten for de voksne byr også på spennende program og vi håper at det kan være noe som faller i smak for de fleste!

 

Åpne hjerter – Åpne sinn – Åpne dører

Årets tema er; Åpne hjerter – Åpne sinn – Åpne dører. Vi ønsker at vi skal være åpne for Guds ord, åpne for hva Gud vil oss i dag i vår hektiske hverdag, og at vi skal være åpne for de som har det vanskelig i vårt samfunn. Mange kjenner også igjen temaet som den verdensvide Metodistkirkens motto. Derfor håper vi at mange har lyst til å komme til Sommerfesten 2016 for åpne seg for det Gud vil med livet ditt!

Velkommen skal du være! VI gleder oss – og vi håper at DU kommer!

Påmelding

Påmelding kan du gjøre her, eller på tlf 99 23 68 90.

Påmelding må gjøres innen 1. juni for å unngå et administrasjonsgebyr på 10%.

Nytt fra Metodistkirken
The 100-year celebration of the first Sami Congress, held in the Methodist Church in Trondheim, also gathered Methodists and indigenous people from around the world. Les mer
Samling om salmer
09.02.2017
Lørdag 11. mars blir det en ny samling om salmer i Centralkirken, Oslo. Les mer
Tre nye utnevnelser
23.01.2017
Det har kommet tre nye pastorale utnevnelser for neste konferanseår. Les mer