Nytt sted
Stavern Folkehøyskole Fredtun

Tema: Livsglede
27. – 30. juli 2017

Sommerens store høydepunkt for Metodistkirken i Norge finner i år sted på Stavern Folkehøyskole Fredtun like utenfor Larvik. Her samles folk i alle aldre til en uke med Guds ord i fokus, til inspirasjon og utfordring for enhver. De gode opplevelsene vil stå i sentrum, og det vil være gode muligheter til å stifte nye bekjentskap og for å slå av en prat med gamle kjente. Sommerfesten er også en kjempefin måte å feriere på. Stavern Folkehøyskole ligger i "Norges smilehull". Med gangavstand til både by og strand, er det et ideelt sted å tilbringe en uke. Vi har allerede bestilt sol og varme, så alt ligger til rette for en fantastisk sommerfest. Fredtun er større enn Drottningborg og har bedre fasiliteter. Det ligger dermed godt til rette for langt flere deltagere og et bredere program for unge og eldre.

På Sommerfesten kan du kombinere ferie og fritid med åndelig påfyll, lovsang, interessante seminarer og mye, mye mer.

Det er en glede for oss i komiteen fra Petrikirken på Kjølberg å ønske velkommen til Sommerfesten 2017. Vi håper at akkurat du vil komme og bruke flotte sommerdager sammen med oss. Tradisjonen tro byr Sommerfesten på noe for alle aldre. MBU forbereder flotte leire for barn og ungdom. De gjør en kjempeflott innsats som vi i komiteen er veldig takknemlige for. Sommerfesten for de voksne byr også på spennende program og vi håper at det kan være noe som faller i smak for de fleste!

Livsglede

Årets tema er; Livsglede. Mer informasjon kommer.

Velkommen skal du være! VI gleder oss – og vi håper at DU kommer!

Konsert med Samuel Ljungblahd

29. juli 2017

Et av årets høydepunkt blir konsert med selveste Samuel Ljungblahd på lørdag kveld! Dette må du få med deg! Samuel Ljungblahd har etablert seg som en anerkjent gospel- og soulartist de siste årene, og er bl.a. kjent for sin store stemme, energi, engasjement og formidlingsevne. Han har vært utallige ganger på TV og ble viden kjent for sin opptreden i det svenske prinsebryllupet i 2015.

Engasjerte talere

I år har vi flere hovedtalere på Sommerfesten, og du får blant annet høre Torbjørg Oline Nyli og Marcus Olson. Temaet for årets sommerfest er ”Livsglede” og vi ser frem til å høre hva hovedtalerne ønsker å formidle rundt dette temaet.

Bli kjent-samlinger

Nytt av året er «bli kjent-samlinger». Dette er en møteplass som er rettet mot de som reiser alene eller ikke har vært på Sommerfesten før.

Spennende aktiviteter og program for de mellom 18 og 25 år

Vi satser i år på å få til flere aktiviteter for de mellom 18 og 25 år. Det gjelder både seminarer og aktiviteter ved siden av. Det holdes egne samlinger for denne aldersgruppen sent på kvelden.

Seminarer

Det vil være et variert og godt program med ulike seminarer under Sommerfesten, både til inspirasjon og oppbyggelse. Det vil bl.a. bli følgende seminarer:

• Bibelseminar mede Hilde og Torgeir Tveter
  • Åndelige foreldre med Torbjørg Oline Nyli.
  • Misjonen; Partnership in development.
  • Gospelseminar med Waldrons.
  • Håndarbeid seminar med Hilde Augensen.
  • Grillseminar for alle med Knut Dahlgren.
  • Seminar for aldersgruppen 18-25