Overnatting

På Fredtun er det flere muligheter. Vi vil særlig slå et slag for campingalternativet. Det er en god gressplen og rikelig med plass bare noen meter fra tunet, men likevel skjermet lydmessig. Det er gode forhold for strøm, vann og sanitær.

 

Overnatting

Vi vil særlig slå et slag for campingalternativet. Det er en god gressplen og rikelig med plass bare noen meter fra tunet, men likevel skjermet lydmessig. Det er gode forhold for strøm, vann og sanitær. Det er mulig å bo i telt, campingvogn eller bobil, og det er mulig å leie lavvo. Finner du campinglivet sjarmerende, eller har du behov for å gjøre Sommerfesten så rimelig som mulig, da er camping alternativet du bør velge.

Det er mange tilgjengelige romtyper på Fredtun. Alle er i tilknytning til tunet. I år har vi også ekstra kapasitet på de rimeligste rommene fordi tenleiren skal bo i eget bygg.

Alle rom har vask, noen rom har fullt bad, de andre bruker felles bad på gangen som flere rom deler på. Det er dyne og pute til alle senger, sengetøy kan leies for kr 100,- for hele Sommerfesten.
Alle leirene holder til på Fredtun, hvis det er viktig for deg at lederne får tak i deg om natta.

Hvis du synes det er greit å gå et stykke til og fra Fredtun er JKØ et alternativ. Der er det mange ulike romtyper, og bad på alle rom.

For familier har vi følgende anbefalinger:

Hvis du ønsker å bo på Fredtun og å ha bad er Vestly og Fredvang alternativet. Her har rommene en vanlig enkeltseng og en sovesofa med god plass til et barn og en voksen. I tillegg blir det så vidt plass til vogn eller reiseseng til småbarn, men da er det trangt.
Hvis det er greit å ikke ha bad er det flere rom med plass til ekstra madrasser eller medbrakte underlag eller reisesenger.

Hvis det er greit å bo et stykke unna er det flere rom med bad og god plass på JKØ.

 

Overnatting

 

 

 

 

Sjekk ut mulighetene