Overnatting

På Fredtun er det flere muligheter. Du kan campe eller på bo på internatet. I tillegg har justissektorens kurs- og øvingssenter (JKØ) noen rom du kan bo på dersom du ønsker å bo et stykka unna.

Overnatting

Det er mange ulike romtyper tilgjengelig på Fredtun og på JKØ.

Alle rommene holder god standard. Noen er nylig renoverte, noen har kun vask mens andre har fullt bad. Det er også variasjoner i størrelse, f.eks. for å få plass til madrass eller reiseseng. Gressområdet vil bli brukt til camping. Tunet på skolen vil være en levende plass med serveringstilbud og aktiviteter for både store og små.

På rommene på JKØ er det ikke mulig å ha med ekstra madrasser. Rommene er fordelt i ulike bygg rundt omkring på området til JKØ. Det er ca. 600 meter i luftlinje. Frokosten for boende hos JKØ serveres i messa der. Lunsj og middag serveres på Fredtun.Vi håper alle tar turen til tunet om kveldene.

Alle internatene på Fredtun ligger rundt tunet. Tunheim og hovedbygget er nærmest aktivitetsområdene som er den åpne plassen i midte av tunet. Utenfor undervisningsbygget er det en sandvolleyballbane som skjuler seg bak trærne på bildet over. Se beliggenheten til internatene på bildet under.

Overnatting

Vi takker Frikirken for utlån av bilder og tekst.

Sjekk ut mulighetene