Vi ønsker å være en inkluderende, åpen, livsnær og Jesusbegeistret menighet

Tir
2. juni
Ons
3. juni
4. juni
Fre
5. juni
Lør
6. juni
Søn
7. juni
Man
8. juni
12:00 - 13:30Bibeltime
Velkommen tilbake
Det er med stor glede vi nå kan ønske velkommen til kirken igjen! Vi håper du har savnet felleskapet like mye som meg slik at du nå er ivrig etter å komme tilbake til «normalen». Eller, «evig eies kun det tapte» – så ille har det ikke blitt, men vi har like fullt fått erfare et savn. Du har kanskje tenkt at kirken er alltid der, så du kan gå «en annen gang» ? La tiden vi har bak oss inspirere deg til å gjøre alvor av å komme.
17 Mai hilsen
Video hilsn fra Prest Torgeir Tveter
Taize
Søndag 10 mai skulle vi hatt Taize bønn i vår kirke. Det blir det ikke men her er en videohilsen
Sinnsrogudstjeneste
søndag 3 mai kl.19.00
Arbeidernes dag
1. Mai er arbeidernes dag, tradisjonelt har metodistkirken og arbeiderbevegelsen stått tett sammen, på en dag som denne bør man kanskje tenke over om vi burde gå tilbake til dette tette samarbeidet. I den anledning har vi snakket med to av våre medlemmer som jobber som tillitsvalgte i fagforeninger og hørt hva deres utfordringer er i en arbeidsdag med nye utfordringer.
God påske
Ny påskesang