Vi ønsker å være en inkluderende, åpen, livsnær og Jesusbegeistret menighet

Forsiden>Misjonshelg i Stavanger!

Misjonshelg i Stavanger!

2017-02-20
Lørdag 11. og søndag 12.februar var det fullt fokus på menighet og misjon i Metodistkirken.

Lørdag fra KL 11.00 til ca 14.30 var det masse mennesker og god stemning i Wesleysalen - da gikk nemlig den årlige menighets- og misjonsutlodningen av stabelen! Mange mennesker stod på både i forkant av og på selve dagen, og det ble et flott samvær og god stemning også i år. Både barn og voksne var tilstede, og spesielt de litt større barna hjalp til med både åresalg og annet. Det var kjekt å se så mange generasjoner samlet om samme sak! Utlodningen samlet inn til sammen rett i underkant av 48 000 kr!

Søndag feiret vi misjonsgudstjeneste i kirken. Marit Bjørnevik talte, og det ble tatt opp offer til misjonen.