Vi ønsker å være en inkluderende, åpen, livsnær og Jesusbegeistret menighet

Forsiden>Korseminar med Martin Alfsen på Sommerfesten 2019
Det blir korseminar med Martin Alfsen på Sommerfesten 2019

Korseminar med Martin Alfsen på Sommerfesten 2019

2019-05-03

I fjor var det ikke noe korseminar på Sommerfesten. Evalueringsskjemaene ga oss i hovedkomiteen en tydelig beskjed om at det var et sterkt ønske å få korseminaret tilbake. Det ønsket er innfridd!

Martin Alfsen er en som har betydd mye for norske kor. I over 35 år har han dirigert koret Reflex. Dette begynte som et gospelkor i Østre Frikirke i Oslo, men ble snart lagt merke til utenfor kirkeveggene, og har i flere tiår vært et kor som har inspirert sangere og kor både i Norge og andre land. Martin Alfsen har også skrevet sanger, faktisk så mange som rundt 200. Har du vært med i et kor in en eller annen menighet i Norge er det ganske sikkert at du har vært borti en eller flere av Martins sanger. Mange av dem har et gospel preg, andre har en mer tydelig skandinavisk signatur. Han er også involvert i flere andre kor og andre prosjekter og har jobbet med mange ulike artister.

Nå kommer han til Sommerfesten. Nå er det deg han skal jobbe med. Nå er det din tur til å boltre deg i noen av sangene hans og synge sammen med andre Sommerfestdeltakere.

Velkommen til Sommerfest, og velkommen til korseminar!

Korseminar med Martin Alfsen på Sommerfesten 2019Seminarkoret på Sommerfesten 2017.Foto:Metodistkirken i Norge