Vi ønsker å være en inkluderende, åpen, livsnær og Jesusbegeistret menighet

Forsiden>PÅSKEN PÅ NETT

PÅSKEN PÅ NETT

2020-04-03

Vi må fortsette dugnaden for å slå ned smitten», sa statsminister Erna Solberg i sin pressekonferanse i ettermiddag, og bekreftet med det at tiltakene mot koronaviruset blir videreført til over påske.

Dette betyr at også vi som kirke må videreføre de tiltakene vi har innført. En konsekvens av dette vil være at vi i år ikke kan samles til gudstjenester i påsken.

Vi vil henvise til tilbudet som kirken tilbyr med daglige andakter på kirkens nettside og Facebook-side, og tilbudet om «Møtested på nett» på søndager og helligdager.

Vi vil også oppmuntre menighetene til selv å finne alternative måter å markere påsken på i sine lokale sammenhenger, og om nødvendig avklare disse med lokale myndigheter.

For første gang kan vi ikke møtes fysisk i kirkene våre denne påsken. Samtidig trenger vi å møtes til gudstjeneste, refleksjon og et digitalt fellesskap. Det vil du finne her under tittelen "Møtested for metodister på nett".

Hver dag det ikke er gudstjeneste vil vi legge ut en "Dagens andakt" på nettsiden og på Facebook.

Det vil være gudstjeneste på nett følgende dager:

• Palmesøndag 5. april kl. 11.00. Gudstjeneste fra Kjølberg menighet.
  • Skjærtorsdag 9. april kl. 18.00. Gudstjeneste fra Finnsnes menighet.
  • Langfredag 10, april kl. 11.00. Gudstjeneste fra Centralkirken menighet i Bergen.
  • Påskemorgen 12. april kl. 11.00. Gudstjeneste fra Arendal menighet.

Det er også satt opp to gudstjenester til:

• Søndag 19. april kl. 11.00. Gudstjeneste fra Larvik menighet.
  • Søndag 26. april kl. 11.00. Gudstjeneste fra Centralkirken menighet i Oslo.

På langfredag vil det være korsvandring i Stavanger kl 16.30 og pasjonsgudstjenste kl 17  fra Stavanger. det blir sendt på Facebook.  Prest Torgeir Tveter deltar på begge