Vi ønsker å være en inkluderende, åpen, livsnær og Jesusbegeistret menighet

Forsiden>Velkommen tilbake

Velkommen tilbake

2020-05-23
Det er med stor glede vi nå kan ønske velkommen til kirken igjen! Vi håper du har savnet felleskapet like mye som meg slik at du nå er ivrig etter å komme tilbake til «normalen». Eller, «evig eies kun det tapte» – så ille har det ikke blitt, men vi har like fullt fått erfare et savn. Du har kanskje tenkt at kirken er alltid der, så du kan gå «en annen gang» ? La tiden vi har bak oss inspirere deg til å gjøre alvor av å komme.

Søndag 24.mai arrangerer vi gudstjeneste for alle som ikke har tegn til luftveissykdommer. Vi følger de regler som helsemyndighetene har gitt oss, så noe vil være uvanlig ; vi må sprite hender, vi må holde avstand slik at vi kan dessverre ikke gi verken håndtrykk eller klemmer.

Vi må også holde avstand i benkene, men familier kan sitte samlet. Vi kan heller ikke tilby kirkekaffe, men håper at alle tar seg en prat på kirketrappen. Det kan ikke tilbys transporttjeneste, men vi håper at dere som ikke har egen transport skal finne egnet transport med buss eller drosje.

Et varmt velkommen skal du likevel få!

I disse spesielle tider sliter vi også med økonomien, vi håper at du fortsatt ser stor mening i å støtte menigheten din, og ber om at du fortsetter din givertjeneste. Du kan gjøre dette på flere måter, ved kollekten i kirken, ved Vipps, bank og gaver med skattefradrag.

Vippsnummer og bankgironummer finner du her:

Vipps: 127881   Bankgiro:

3250.05.11612  Ønsker du å gi med skattefradrag ta kontakt.

Takk for din støtte og på gjensyn i Kirken.

Håvard Jøransson. Leder menighetsråd.

Paul Fridtjov Brekklund Leder eiendoms- og finansutvalg

Torgeir Tveter Prest og daglig leder