Vi ønsker å være en inkluderende, åpen, livsnær og Jesusbegeistret menighet

Forsiden>Digitale gudstjenesten

Digitale gudstjenesten

2020-06-13
På søndag er det Stavanger og Sandnes som har ansvar for den offisielle digitale gudstjenesten fra Metodistkirken i Norge.

Opptak er gjort, og dere kan glede dere til en fin gudstjeneste med musikk av Benedikte Skjæveland Larsen og Christina Stangeland Hanssen, og sang av Christina. Preken er denne gangen betraktninger over søndagens tekst fra 4 personer. Gudstjenesten blir sendt søndag kl.11.00, men den kan også sees senere. Link vil bli lagt ut her og på hjemmesiden så fort den er klar.

Vi kommer også til å sende gudstjenesten på storskjerm i kirken kl.11.00 for dem som ikke har Internett hjemme, eller om du bare har lyst til å se den i fellesskap med andre. Gudstjenesten varer ca.35 minutter.

Velkommen til digital søndag kl.11.00!

Det blir også en enkel kirkekaffe etter gudstjenesten

Link til gudstjeneste