En levende og inkluderende menighet
med kjærlighet, omsorg og respekt for mennesket

Vi har igjen fått strengere regler for smittevern.

Les prestens nyhetsbrev i forbindelse med den nye sosiale nedstengningen.

Så har vi igjen fått det som kalles «sosial nedstengning». Vi rakk å ha vår gudstjeneste 8.november med dåp av lille Kornelius. Drammen har flere smittede i forhold til folketallet enn noen annen by i Norge. Drammen kommune har bestemt å følge Oslos strenge regler. Det er klokt. Metodistkirken har også anbefalt å avlyse alt ut november.

Vår menighet har vært flinke til å følge smittevernreglene til enhver tid. Vi er mange som tilhører «risikogruppen». Likevel må vi være lojale mot resten av Drammen og Metodistkirken i Norge. Det er mange som uttrykker hvor vanskelig det er å sitte alene i leiligheten så lenge. Det får være måte på til påført «retreat». Men fra spøk til alvor: Hva om vi bruker denne tiden til mer stillhet, mer stille bønn, mer Bibellesning, mer drømmer om vår menighet, tanker om hva vi skulle ønsket oss av vår menighet hvis vi kunne velge?

Lørdag skulle vi hatt menighetsseminar og snakket om nettopp slike drømmer. Dette seminaret er utsatt. Vi kan derfor bruke denne tiden til å forberede oss godt til seminaret blir gjennomført neste år.

Nå handler det om å ikke bli syke, ikke dø, men møtes igjen så snart det blir mulig. Jeg er fortsatt prest i 100 % stilling. Jeg kan ikke besøke folk i menigheten, men jeg snakker gjerne med alle i telefon. Bare ring mobil  467 68 337 eller send en SMS og be om at jeg ringer. Jeg kan også «snakke» på mail: annegrete.rorvik@metodistkirken.no

Jeg legger ut preken på hjemmesiden. Ellers legges det ut mye fra Metodistkirken.no

Vi får ha hverandre i tankene inntil vi sees om ikke alt for lenge.

Mvh Anne Grete, metodistprest i hele Drammen by

Vi har igjen fått strengere regler for smittevern.