Metodistkirken i Norge

En levende og inkluderende menighet
med kjærlighet, omsorg og respekt for mennesket

Menighetskonferanse 2021

Menighetens årsmøte, eller menighetskonferansen som vi kaller det, blir i år avholdt 31. august kl. 19.00.

Vanligvis har vi årsmøtet tidlig på våren, men på grunn av korona og smitteverntiltak, valgte vi å utsette det til vi kunne møtes fysisk.

Det er tilsynsprest Knut Refsdal som leder selve møtet, vi behandler rapporter og vi foretar valg. Det er anledning til å ta opp saker vi brenner for, og det er mulig å stille spørsmål, eller komme med både ros og ris til tilsynsprest eller menighetens ledelse. Selv om det kun er medlemmer som har stemmerett, er møtet åpent for alle som er interessert i å vite litt mer om hva som skjer i menigheten.

Dette året ffinner du sakspapirene digitalt. Øverst til høyre på siden finner du menyen LAST NED og DOKUMENTARKIV. Derfra kan du laste ned dokumentet "2021 Menighetskonferanse 31.august kl 19.00"

Du kan også laste dem ned direkte herfra: Papirer til årsmøtet 2021

Menighetskonferanse 2021