Metodistkirken i Norge

En levende og inkluderende menighet
med kjærlighet, omsorg og respekt for mennesket

Vår internasjonale kvinnegruppe har startet opp igjen!

Har du lyst til å bli kjent med andre kvinner?
Har du lyst til å trene på å snakke norsk?
Har du lyst til å lære å strikke, eller holde på med annet håndarbeid sammen med andre kvinner?

En lørdag i måneden samles vi til hyggelig fellesskap og håndarbeid i Metodistkirken som ligger på hjørnet mellom Tordenskjoldsgate og Treschowsgate.

Alle kvinner, uansett hudfarge, rase, religion, legning, størrelse eller alder er hjertelig velkommen! Du kan selvfølgelig også gjerne stikke innom bare for å slå av en prat uten å delta i håndarbeidsaktivitetene.

Akkurat nå strikker flere bare små lapper i garn som tover, som noen setter sammen til forskjellige produkter, før det toves i vaskemaskinen. På bildet ser du et lite utvalg av produkter vi har laget til nå. Prouktene skal selges til inntekt for menighetens misjonsprosjekt, som akkurat nå er i Levuma i Sierra Leone hvor vi samarbeider med landsbyen om å bygge latrine.

Vår internasjonale kvinnegruppe har startet opp igjen!

Datoer for strikkegruppa høsten 2021:
Lørdag 18. september kl. 13.00-15.00
Lørdag 9. oktober kl. 13.00-15.00