Metodistkirken i Norge

En levende og inkluderende menighet
med kjærlighet, omsorg og respekt for mennesket

Strikkegruppe

Internasjonal kvinnegruppe

Har du lyst til å bli kjent med andre kvinner?
Har du lyst til å trene på å snakke norsk?
Har du lyst til å lære å strikke, eller holde på med annet håndarbeid sammen med andre kvinner? 

En lørdag i måneden samles vi til hyggelig fellesskap og håndarbeid i det vi kaller Lillesalen, et lite foreningslokale bak selve kirkerommet, med egen inngang fra Treschowsgate. 

Alle kvinner, uansett hudfarge, rase, religion, legning, størrelse eller alder er hjertelig velkommen! Hvis du har barn, er det helt OK om du tar dem med deg, da finner vi på egne aktiviteter for dem. 

Foreløpig er vi rundt 8-10 kvinner som benker oss sammen rundt et langbord i Lillesalen en lørdag i måneden til hyggelig fellesskap med kaffe, vafler og håndarbeid. Vi strikker sammen, og skravler på kvinners vis. Ofte kommer det opp temaer som vi ikke hadde snakket om på samme måte hvis menn hadde vært til stede. Noen har også lært seg å strikke for første gang. Salg av produktene vi produserer går til et veldedig formål.

Bakgrunnen for kvinnegruppa er vårt ønske om å kunne bidra til å skape gode relasjoner i nabolaget, ved å tilby kvinner som bor rundt kirken et samlingspunkt, der de har mulighet til å bli godt kjent med hverandre. Vi håper at vi etter hvert vil få med oss stadig flere kvinner fra nabolaget og resten av byen. Og selv om du ikke liker å holde på med håndarbeid, er du uansett hjertelig velkommen innom bare for å slå av en prat med andre kvinner.

(Vi håper etterhvert også å kunne få til en tilsvarende gruppe for menn, med aktiviteter som menn kan interessere seg for, brettspill, bordtennis, fluebinding, fiskesluker eller andre ting.)

Strikkegruppe

Internasjonal kvinnegruppe

Powered by Cornerstone