Metodistkirken i Norge

En levende og inkluderende menighet
med kjærlighet, omsorg og respekt for mennesket

Internasjonal kvinnegruppe

Strikkegruppe kl. 13.00 - 15.00 en lørdag i måneden

Har du lyst til å bli kjent med andre kvinner?
Har du lyst til å trene på å snakke norsk?
Har du lyst til å lære å strikke, eller holde på med annet håndarbeid sammen med andre kvinner? 

Internasjonal kvinnegruppe

En lørdag i måneden samles vi til hyggelig fellesskap og håndarbeid i det vi kaller Lillesalen, et lite foreningslokale bak selve kirkerommet, med egen inngang fra Treschowsgate. 

Alle kvinner, uansett hudfarge, religion, legning, størrelse eller alder er hjertelig velkommen! Hvis du har barn, er det helt OK om du tar dem med deg, da finner vi på egne aktiviteter for dem. 

Internasjonal kvinnegruppe

Foreløpig er vi rundt 8-10 kvinner som benker oss sammen rundt et langbord til hyggelig fellesskap med kaffe, vafler og håndarbeid. Vi strikker sammen, og skravler på kvinners vis. Ofte kommer det opp temaer som vi ikke hadde snakket om på samme måte hvis menn hadde vært til stede. Noen har også lært seg å strikke for første gang. 

Salg av produktene vi produserer går uavkortet til menighetens misjonsprosjekt, som i skrivende stund er bygging av doer i Sierra Leone. Du kan lese mer om prosjektet her: https://www.metodistkirken.no/drammen/aktiviteter/misjon

Bakgrunnen for kvinnegruppa er vårt ønske om å kunne bidra til å skape gode relasjoner i nabolaget, ved å tilby kvinner som bor rundt kirken et samlingspunkt, der de har mulighet til å bli godt kjent med hverandre. Vi håper at vi etter hvert vil få med oss stadig flere kvinner fra nabolaget og resten av byen. Og selv om du ikke liker å holde på med håndarbeid, er du uansett hjertelig velkommen innom bare for å slå av en prat med andre kvinner.

Klikk her for å laste ned invitasjon med oversikt over datoer for 2023.

Klikk her for å laste ned invitasjon med oversikt over datoer for 2024.

 

Internasjonal kvinnegruppe

Powered by Cornerstone