En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Dette er en samleside for alle Årskonferansene siden 2006. Her vil du finne sakspapirer, dagsorden og program, praktiske opplysninger og referater. Siden vil oppdateres fortløpende.

Årskonferansen er Metodistkirken i Norge sitt høyeste organ. Her foretas de viktigste veivalgene til kirkesamfunnet. Spørsmål av læremessig betydning blir ikke behandlet her til vanlig. Det kan bare Generalkonferansen gjøre. Den har representanter fra alle Årskonferansene i den verdensvide Metodistkirken, og er samlet hvert fjerde år.

Årskonferansen 2022

På denne siden vil du finne all informasjon om Årskonferansen 2022.

Frist for innsending av forslag som ønsket behandlet under Årskonferansen var 1. April.
Frist for innsending av rapporter, regnskap etc. som skal behandles på Årskonferansen er 15. Mai. (send dem gjerne før)
Rapporter som skal trykkes i Årboken leveres helst i Word Arial 13 og i PDF format.

Alle saksdokumenter sendes på mail til årskonferansen sekretær Øyvind Helliesene-post og til hovedkontoret.

Påmelding til Årskonferansen 2022.

Årskonferansen avholdes 24.-26. juni 2022 på Quality Hotel Skjærgården i Langesund. Det er menighetene i Skien og Porsgrunn som inviterer, og i samarbeidets ånd holdes konferansen i Bamble kommune.
Vi har valgt følgende tema for konferansen: «Tro- Håp – Kjærlighet.»

Tro - fordi vi tror på en og samme Gud.

Håp – fordi vi har en Frelser som kan gi oss et evig liv.

Kjærlighet – fordi vi skal leve i kjærlighet med hverandre.

Vi åpner konferansen på hotellet fredag 24. juni kl. 11.00. Kallsgudstjenesten på lørdag er i Langesund kirke. Lørdag kveld arrangeres bryggefest ved hotellet hvor vi håper på godt vær i maritime omgivelser. Ordinasjonsgudstjenesten på søndag er i Metodistkirken i Porsgrunn. Se ellers programmet i invitasjonen som du kan laste ned fra mappen "Andre dokumenter" under.

NavnTaggerStørrelseDato
Andre dokumenter2022-04-04 08:49
Referater2022-04-04 08:50
Sakspapirer2022-04-04 08:50

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no