Med hodet i himmelen
og beina på bakken

Forsiden>Gi en gave til MBU?

Gi en gave til MBU?

2016-07-04

Metodistkirkens Barne- og Ungdomsforbund jobber aktivt for at flest mulig barn og unge skal få muligheten til å delta på leirer og andre type arrangementer, der de blant annet får høre og lære mer om Jesus, samt treffe andre med en kristen tro. MBUs arbeid og fokus skaper rom for gode utviklingsmuligheter, og vi ønsker at MBU skal være en stødig arena hvor barn og unge kan vokse og føle tilhørighet slik at metodistkirken fortsetter å være et naturlig samlingssted for barn og unge også i fremtiden.

MBU har mange dyktige på laget som gjør en super innsats for barn og unge, enten det er i den lokale aktiviteten i hjemmeområdet eller i form av leirledelse. Hvis DU også har lyst å bidra inn i MBUs arbeid kan du bli giver i MBU-banken. Dette kan gjøres enten kontant, via vipps eller ved å fyllet ut MBU-bankkort/skjema som du finner under denne artikkelen.

 

For deg som ønsker å gi via vipps er alt du trenger å gjøre å:

  • Åpne Vipps-appen på mobiltelefonen
  • Velg "kjøp og betal"
  • I søkefeltet skriver du tallene: 18884 (da skal Metodistkirkens Barne og Ungdomsforbund tittelen dukke opp).
  • Nå trykker du på Metodistkirkens Barne og Ungdomsforbund for så å skrive inn beløpet. Nedenfor i samme vindu skriver du hva beløpet gjelder. (For eksempel "gave")
  • Så trykker du på Send og du vil da motta en kvittering på at dette er utført.
  • Det er helt kostnadsfritt å vippse beløp under 5000 kroner. Overfører du beløp på 5000 kroner eller mer vil det koste 1% av beløpet.

 

SMS-givergave

For å gi gave via SMS sender du SMS til 2248 med kodeord "MBU 50", "MBU 100" eller "MBU 200". (Tallet beskriver da beløpet du gir. Dette vil bli belastet din telefonregning)

 

Bankkonto

Ønsker du å gi et beløp via kontonummeret vårt kan det gjøres til: 3000 17 72070 

 

Gi via MBU-bankkort eller ved å fylle ut vedlagt skjema

For å bli fast giver, fyller du ut skjemaet "MBU-givertjeneste", som du finner under denne artikkelen. Det er viktig at det blir signert. Deretter sendes skjemaet på epost til mbu@metodistkirken.no eller per post til Metodisytkirkens barne-og ungdomsforbund, St.Olavsgate 28, 0166 Oslo. Dersom du ønsker skattefritak er det nødvendig med personnummer. 

 

 

 

 

Takk for din støtte!

Relaterte dokumenter
Nyeste sakene fra metodistkirkens hovedside
14. og 15. november er det samling med temaet "Åleve som kristen - med utgangspunkt i de fire grunnpilarene i metodistisk teologi. Les mer
Onsdag 4. november kl. 20.00 til 21.15. Les mer
Powered by Cornerstone