Mennesker med
åpne hjerter — åpne sinn — åpne dører

Forsiden>Følg årskonferansen på nett

Følg årskonferansen på nett

Her finner du linken du trenger.

Fredag 20. november 2020 går Metodistkirkens første helt digitale årskonferanse av stabelen. Delegater og funksjonærer har fått tilsendt en zoom-link i mail som de skal benytte for å delta på konferansen.

Det positive med en digital årskonferanse er at det blir enklere for alle å følge med. Det vil bli sendt en live-stream av konferansen på YouTube. Du vil høre alt, og se presentasjoner som deles. Den eneste forskjellen er at du ikke kan be om ordet eller stemme ved valg og forslag som legges frem. Men du vil få sett resultatene av avstemningene med en gang.

Sendingen vil foregå på Metodistkirkens egen kanal på YouTube. Du finner den her. Husk å abonnere på kanalen, da får du melding når en ny stream eller video legges ut på kanalen.

Du finner alle sakspapirer og dagsorden, samt timeplan her.

God konferanse!

Nytt fra Molde og Metodistkirken