Mennesker med
åpne hjerter — åpne sinn — åpne dører

Forsiden>Ikke selvsagt at kristendommen ble som den ble

Ikke selvsagt at kristendommen ble som den ble

Det ble avholdt et meget spennende seminar om kristendommens første århundrer i dag tirsdag 21. november. Du kan se det her.

Se video her.

I dette webinaret stilles spørsmål som: Hvorfor ble kristendommens lære som den ble? Kunne den blitt annerledes? Hvis svaret er nei, betyr det at Gud ikke handler i kirken eller i historien? I dette webinaret har vi med oss førsteamanuensis John Kaufman fra MF vitenskapelig høyskole. Han tar utgangspunkt i disse spørsmålene og kommer inn på de klassiske dogmene, Bibelens plass i kirken og argumentasjonen om at «kirken alltid har ment». Kaufmans primære forskningsfelt er teologien i den tidlige kristendommen, med hovedvekt på det andre og tredje århundre.

Nytt fra Molde og Metodistkirken
Kirkens biskop og tilsynsprester har sendt ut informasjon til alle menighetene om hva som skjer fremover med mulige vedtak i generalkonferansen og her hjemme. Du kan lese hele dokumentet her. Les mer
Takk for innsatsen!
05.10.2021