VI BRYR OSS
- FORDI KRISTI KJÆRLIGHET UTFORDRER OSS TIL TJENESTE

Forsiden>Silje Marie Halvorsen blir ny prest i Porsgrunn
Silje Marie Halvorsen blir ny prest i Porsgrunn

Biskopen har bestemt å utnevne Silje Marie Halvorsen til ny prest i Porsgrunn fra 1. august 2022. Høsthalvåret vil hun dele mellom Porsgrunn og menigheten i Fyllingsdalen i Bergen, men fra nyttår vil dette endres til full stilling i Porsgrunn.

Silje Marie er 26 år. Hun kommer fra Tistedal hvor hun er vokst opp i Metodistkirken. Ved årskonferansen i 2021 ble Silje Marie innviet som prøvemedlem - det vil si at hun fikk pastorale rettigheter fram mot ordinasjon - og ble utnevnt som prest til Metodistkirkens menighet i Fyllingsdalen. Her har hun vært i en 50 % stilling parallelt med studier.

Silje Marie har sin teologiske utdannelse fra NLA Høgskolen i Bergen og MF Vitenskapelige Høgskole (Menighetsfakultetet) i Oslo. På sistnevnte studiested har hun vært student ved Metodistkirkens Teologiske Seminar.

Menighetens nye prest forteller at hun liker å gå tur og reise, og driver med kor og sportsdans på fritiden.

Vi ønsker Silje Marie velkommen som menighetens nye prest! I neste menighetsblad vil vi ha en nærmere presentasjon av henne. Det blir velkomst- og samlingsdag i kirken søndag 21. august.