VI BRYR OSS
- FORDI KRISTI KJÆRLIGHET UTFORDRER OSS TIL TJENESTE

Forsiden>Velkommen til Årskonferansen 2022
Velkommen til Årskonferansen 2022

Velkommen til Årskonferansen 24.-26. juni 2022! Forhandlingene vil foregå på Quality Hotel Skjærgården, mens kallsgudstjenesten er lagt til Langesund kirke og ordinasjonsgudstjenesten til Immanuelkirken.

Sammen med menigheten i Skien inviterer vi biskop, prester, diakoner og lege delegater fra hele landet velkommen til Årskonferanse i Grenland. Konferansen med forhandlinger holdes på Quality Hotel Skjærgården.

Hele fredagen er satt av til forhandlinger. I tillegg til forhandlinger lørdag, er det også kallsgudstjeneste i Langesund kirke og bryggefest på hotellet om kvelden. Her blir det grilling i tillegg til konsert med Hilde Nordland Gundersen og Espen Gjelstad Gundersen (påmeldingen for bryggefesten er gått ut).

Ønsker du å være til stede under forhandlingene, koster det kr 200 pr person/dag. Da har du tilgang til forfriskninger, men ikke måltider. Du kan også følge forhandlingene på nettet. Du kan lese mer om det på https://www.metodistkirken.no/hoved/artikkel/article/1660521

Søndag formiddag er det ordinasjonsgudstjeneste i Porsgrunn Metodistkirke. Her blir det preken ved biskop Christian Alsted, sang av felleskor fra Skien og Porsgrunn og ordinasjon av to prester.

Vær med og be for konferansen at vi må oppleve gode dager i et godt fellesskap, og med åpne og respektfulle samtaler om viktige og også vanskelige temaer.

Lørdag 25. juni kl.17.00 i Langesund kirke

KALLSGUDSTJENESTE

Preken ved prest Beatrice Nekesa Johansson. Sang av felleskor fra Skien og Porsgrunn. Nattverd

Søndag 26. juni kl.11.30 i Metodistkirken Porsgrunn

ORDINASJONSGUDSTJENESTE

Preken ved biskop Christian Alsted. Sang av felleskor fra Skien og Porsgrunn. Ordinasjon av to nye prester.

Ansettelseslisten for 2022-23 blir lest av biskopen. Kirkekaffe.

Speidermusikken spiller utenfor kirken fra kl.11.00