Forsiden>Ettåringstjenesten Samuel>Samarbeid med Ungdom i Oppdrag

Samarbeid med Ungdom i Oppdrag

Den tverrkirkelige organisasjonen Ungdom i Oppdrag (UIO) har i en årrekke arbeidet med å trene og disippelgjøre unge mennesker. De har gjennom disse årene opparbeidet en betydelig kompetanse og erfaring i det arbeidet Metodistkirkens ettåringstjeneste; Samuel, nå vil fokusere på.

Ungdom i Oppdrag har flere disippeltreningssentre rundt om i Norge, i tillegg til at de har en betydelig internasjonal tilstedeværelse gjennom sin tilknytning til Youth With a Mission.

Samarbeidet mellom Metodistkirken og UIO vil sikre ettåringene undervisning fra praktikere som i mange år har arbeidet med ungdomsteam i inn - og utland.

Nytt fra Metodistkirken
Kirkens biskop og tilsynsprester har sendt ut informasjon til alle menighetene om hva som skjer fremover med mulige vedtak i generalkonferansen og her hjemme. Du kan lese hele dokumentet her. Les mer
Takk for innsatsen!
05.10.2021