Forsiden>Seminar og praksis>Oppstart og seminarer

Oppstart og seminarer

Det er for tiden ikke satt opp et nytt semester. Vi kommer tilbake med mer informasjon.

Semesteret begynner med et treukers seminar på Ungdom I Oppdrags disippeltreningssenter i Skien. Der vil det bli undervist i emner som vil være relevant for ettåringer:

Grunnsannheter i evangeliet, verktøy for bibelstudier, bønn, lovsang, grunnleggende undervisning om kristen formidling, evangelisering, enkel apologetikk, prinsipper for sjelesorg og praktisk-teologiske temaer for legpredikanter i Metodistkirken.

Nytt fra Metodistkirken
Kirkens biskop og tilsynsprester har sendt ut informasjon til alle menighetene om hva som skjer fremover med mulige vedtak i generalkonferansen og her hjemme. Du kan lese hele dokumentet her. Les mer
Takk for innsatsen!
05.10.2021