Mennesker med

Søn
23. januar
Sarpsborg metodistspeidergruppe

Når vi har utemøter er det viktig for speiderne å kle seg godt (varme og vanntette klær). Ved utemøter drar vi på tur uansett hvordan speiderne er kledd. Vi kommer dette året til å bruke Kullås en del. Vi vil ved lange møter (merket 2 timer) trenge hjelp til transport. Vi tar kontakt i forkant av disse møtene.  Ved utemøter er det fint om speiderne tar med kniv og lommelykt.

Speideren -   Sarpsborg MS speidergruppe

Speideren treffes hver uke, for tiden på mandager, fra kl. 18.00 – 20.00 og passer for deg som liker friluftsliv og aktiviteter sammen med flotte barn, unge og voksne ledere.

Er du 18 år eller eldre, og liker å være sammen med barn og unge i positive aktiviteter?

Eller er du under 18 år, og ønsker å delta i morsomme, spennende og lærerike aktiviteter?

Speidergruppa vår har vært en del av Metodistkirkens tilbud i snart 100 år! Ja, faktisk ønsker vi å markere vårt 100-årsjubileum neste år, i 2023! Kanskje DU vil være med på å feire/arrangere?

For hva er speiding?

Friluftsliv og naturkunnskap! Førstehjelp og livredning! Hygge rundt leirbålet og morsomme aktiviteter! Deltakelse i gudstjenester og 17.mai-tog! Vennskap og samarbeide! Teoretisk kunnskap og praktiske aktiviteter! Alt for å trene opp til – og starte med - et spennende og godt liv. Men også lek og moro, bading, kanoturer, akedager... med positive ledere til å veilede seg.

For – vi trenger ledere. Speidererfaring er ikke nødvendig, men er selvsagt en fordel. For tiden har vår aktive troppsleder startet på et fri-år fra speidern (militærtjeneste).  og da trenger vi noen som kan erstatte henne.

Hvem kan være leder? Du bør være over 18 år, og være positiv til Metodistkirkens speiderarbeide.

Du kan være en mor eller far som vil at dine barn skal være med i noe positivt, eller du kan bare være en som vil støtte speiderarbeidet med din innsats.

Speiderne har sine egne rom i Metodistkirkens underetasje, der har vi også masse utstyr som speiderne bruker – telt og annet leirutstyr. For speidere drar på turer, hver sommer er det gjerne en ukes leir, og på de ukentlige møtene skaffer man seg masse nyttige kunnskaper for å kunne klare seg seg i alle situasjoner, hjelpe andre, samarbeide om f.eks. å bygge en leir, eller kanskje lage et måltid.

Vi håper å komme skikkelig i gang i løpet av våren. Derfor: Vi vil gjerne høre fra deg!

Kontakt: Else-Grethe Mathisen

Tlf 41610281

Epost: elsegrethem@icloud.com

Utdrag fra https://leksikon.speidermuseet.no/wiki/Sarpsborg_MS#Om_Sarpsborg_avdeling