Mennesker med
åpne hjerter — åpne sinn — åpne dører

Forsiden>Metodistkirkens sangkor - 150 års jubileumskonsert.
Man
Tir
1. desember
Ons
2. desember
3. desember
Fre
4. desember
Lør
5. desember
Søn
6. desember
Metodistkirkens sangkor - 150 års jubileumskonsert.

Metodistkirkens sang hadde sin jubileumskonsert 9. november 2019. Koret er Sarpsborgs eldste blandede kor og har vært i kontinuerlig drift siden starten i 1869. Med seg på konserten hadde de invitert Åshild Skiri Refsdal (sang) og Marianne Aarum (fløyte). Korets dirigent, Sigrun Elise Solvang, og korets pianist, Svein Ragnar Nilsen, ledet konserten på en trygg og god måte. Koret var i storform og sammen med de de inviterte gjestene leverte de en solid konsert for en fullsatt kirke. Therese Thorbjørnsen fra Sarpsborg kommune takket og gratulerte koret og overrakte en sjekk på kr 2.000,-.
Etter konserten var alle invitert til kaffe og kaker i Wesleysalen hvor det var loddsalg.

Nytt fra Metodistkirken
Tilsynsprest Knut Refsdal orienterer om den ekstraordinære Generalkonferansen i UMC. Les mer