Forsiden>Program og info

Program og Info 2020

Program og brosjyre

For dagsprogrammet, se eget menypunkt. Last ned brosjyren her.

På kveldsmøtene

Her presenterer vi de som på ulike måter skal bidra på kveldsmøtene. De fleste av disse vil også i løpet av våren bli nærmere presentert på Metodistkirkens hjemmeside og lagt ut på facebooksidene til Metodistkirken i Norge og Metodistkirkens Sommerfest. Lik oss der, så får du stadige oppdateringer og presentasjoner.

Årets hovedtaler er Ingull Grefslie. Hun vil gi oss livsnære prekener med utgangspunkt i Lukas 15 om å miste, å finne og å bli funnet. Ingull er tilsynsprest i Metodistkirken.
Magnus Løvland leder kveldsmøtene torsdag og lørdag.
Fredag har vi et annerledes kveldsmøte med inviterte gjester vi samtaler med. Det er Hilde Marie Movafagh som leder dette.
Vi avslutter Sommerfesten med gudstjeneste på søndagen, men det kan hende denne må foregå i de enkelte enhetene.

I tillegg til det som foregår på scenen har Ole Martin Andreassen ansvar for bønnekapellet, forbønn, og flere spennende bønnemuligheter du kan finne hvis du bare leter.

Kåre Øgreid er musikalsk ansvarlig på Sommerfesten. Kåre spiller selv piano i bandet, med seg har han Håkon Øgreid på gitar, Jørgen Helliesen på trommer og Bjørn Løkling på gitar.
Cecilia Tønnessen Tokheim, Sindre Tønnessen Tokheim og Herdis Marie Ruud Hansen er forsangere på kveldsmøtene.
Nils Alex Rama Engeness er ansvarlig lydmann på Sommerfesten.

Seminarer

Dette er blant seminarene du kan velge mellom:

Bibeltimer med Anne Grete Spæren Rørvik Bibeltimene vil ta utgangspunkt i Lukas 15 som er årets kjernetekst.

De sosiale prinsipper med Kari Hay. Dette er et aktivt og spennende seminar om de nye sosiale prinsippene i Metodistkirken og hva vi kan bidra med i samfunnet lokalt og globalt.

Trosopplæring i menigheten med Lisa Kristin Hanielsen. Et praktisk seminar med konkrete tips til barnearbeidet, og samtale om de utfordringer barne- og ungdomsledere møter i menighetene.

Kreativt seminar med Hilde Augensen og Laila Andreassen. Her går det i strikkepinner, symaskiner og andre verktøy. Ta med ditt eget prosjekt eller kast deg over noe nytt.

Korseminar med Martin Alfsen. Koret vil lære noen nye sanger og synge for oss andre i løpet av Sommerfesten.