Dagsbesøkende

Vi setter så stor pris på alle som er innom Sommerfesten på dagtid. Dere er hjertelig velkommen!

I år kan vi glede dere med at vi har fått til en avtale med kjøkkenet på Stavern folkehøyskole. Det går an å bestille middag senest kl 12 samme dag. Dette gjøres på festivalkontoret i resepsjonsområdet, vår vakt på festivalkontoret vil ha gul vest og være tilgjengelig på telefon. Du kan selvsagt også kjøpe enkle retter i kafeteriateltet eller et grillmåltid på kvelden.

Dagsbesøkende betaler et dagspass på kr 300,- for å være på Sommerfesten en dag. Da har du tilgang til alt av seminarer, kveldsmøter, konsert, arrangementer, fasiliteter og ikke minst kaffe hele dagen. Du er helt og fullt en del av Sommerfesten den dagen du er der. Også dette ordner du på festivalkontoret, og du får et bånd rundt armen slik alle deltakerne på Sommerfesten har.

Hvis du kommer kun på misjonsmarkedet på lørdagen skal du ikke betale, her har vi en avtale med misjonen. Hvis du er der på andre deler av Sommerfesten på lørdagen betaler du dagspass.

«Hvorfor i all verden skal jeg betale dagspass?» tenker du kanskje. «Jeg er jo bare på besøk.» Jo, det forklarer vi gjerne. Det er dyrt å arrangere sommerfest. Maten man spiser og senga man sover i betaler alle for seg selv, så det holder vi utenom. Det som er dyrt er å leie stedet, Stavernhallen, alt utstyr som må på plass. Det koster å ha talere, seminarer, musikere og andre som bidrar til at Sommerfesten blir et attraktivt arrangement. Og det koster å sørge for at vi har et hyggelig område å være for å slå av en prat med andre, ta en kaffe, og hva det måtte være. Det er dette som er Sommerfestens utgifter, og det må alle som er med på Sommerfesten dele på – både de som er der hele tiden og de som kommer på besøk en dag. Slik er det på de aller fleste sommerfestivaler og stevner.

Du kan gjerne bestille dagspass på forhånd i påmeldingssystemet. Da har vi mulighet til å glede oss til du kommer. Du kan også ordne det når du ankommer Sommerfesten. Vår vakt i festivalkontoret skal være lett å finne.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen og håper du vil trives som en del av Sommerfesten!