Forsiden>Overnatting og priser>Festivalkontigent

 

Festivalkontigent

Festivalkontigent, eller deltakeravgift, er en lik utgift for alle deltakere, uavhengig hvilken overnattingsløsning de har valgt, eller hvor mange dager de er på Sommerfesten. Festivalkontigenten går til å dekke alle utgifter som har med selve arrangementet å gjøre – arrangere kveldsmøter, seminarer, har god lydkvalitet, god musikk, ha talere og andre aktører, utstyr som må på plass, og å ha stab og systemer som sikrer at alle får en god Sommerfest.
Festivalpasset er på kr 890,- for hele Sommerfesten eller kr 300,- pr dag for dagsbesøkende. Det er egentlig for lite, utgiftene er høyere enn det. Men vi får inn resten i kollekter og et par andre inntektsposter, og ikke minst at Sommerfesten er en satsning fra Metodistkirkens side. Så når du betaler ditt festivalpass har du allerede fått en god rabatt.

Dagsbesøkende

Vi er veldig glad for dagsbesøkende som kommer innom Sommerfesten. Mange kommer på lørdagen når det er misjonsmarked, eller på konsert eller avslutningsgudstjenesten. Akkurat i år vet vi ikke enda om vi kan invitere dagsbesøkende. Det kommer an på hvor stort antall mennesker som kan være samlet på samme sted. Dette vil vi gi beskjed om i så god tid som mulig, men vi har ikke et endelig svar på dette før vi vet hva de nasjonale anbefalingene for sommeren blir, og det gjør vi nok ikke før nærmere sommeren.
Neste sommer håper vi pandemien har lagt seg og at vi kan invitere dagsbesøkende i fleng til å komme innom Sommerfesten en tur.