Overnatting

Det er flere valgmuligheter for overnatting.

 

Overnatting

Camping
Campingalternativet er det rimeligste. I år har vi to leire for camping – teltleiren for unge voksne og teltleiren for familier. Hvis du ikke hører til noen av disse gruppene vil din campingenhet bli plassert så nær familieteltleiren som du ønsker, og du kan være en del av den leiren og bruke dens fasiliteter i den grad du selv ønsker det. Du er mer enn velkommen. Når vi særlig har fokusert på familier og unge voksne er det fordi disse to gruppene har et særlig behov for et rimeligere alternativ.

Det er en god gressplen og rikelig med plass til camping bare noen meter fra tunet der alt skjer, men likevel skjermet lydmessig. Det er gode forhold for strøm, vann og sanitær. Både telt, campingvogn og bobil er velkomment, og det er mulig å leie lavvo. I år tror vi det blir særdeles sosialt å være en del av campingfolket på Sommerfesten.

Rom på Fredtun
Det er mange tilgjengelige romtyper på Fredtun. Det er særlig god kapasitet på de rimeligste rommene. Alle rom har vask og gode madrasser. Noen rom har eget bad, andre bruker felles bad på gangen som flere deler på. Det er såpass få rom om hvert bad at trafikken ikke har vært noe problem. Sengetøy er inkludert på alle rom.
De fleste rom har to senger, noen har en seng og en dobbel sovesofa som fungerer fint for en voksen og et barn. Både rom med og uten bad har gulvplass for ekstra madrasser. Vi fordeler rommene manuelt, og prøver så godt vi kan å finne et rom som passer best mulig for dere.
Alle leirene holder til på Fredtun, så hvis det er viktig at du bor i nærheten av leirene bør du velge å bo her.
Noen få rom fungerer godt som handicaprom selv om de ikke er formelt godkjent som det. Skriv i kommentarfeltet om du har behov for et slikt rom.

Rom på JKØ
Hvis det er greit å bo et stykke unna er det flere rom med bad og god plass på JKØ. Her er ikke madrass på gulvet mulig, men her finnes rom med mange nok senger til en stor familie. Det vil være en gåtur på rundt 20 min til JKØ. Noen deltakere har hatt med seg sykkel eller sparkesykkel og anbefaler det.

 

 

Overnatting

 

 

 

 

Sjekk ut mulighetene