Vi ønsker å være en inkluderende, åpen, livsnær og Jesusbegeistret menighet

Lør
Søn
Man
Tir
Ons
Fre
Søndagshilsen
Søndag 11 april
Påskedag
PÅSKEDAG Bli med å feire Jesu oppstandelse sammen med oss på påskedagen. Påskegudstjenesten er tilgjengelig fra kl.10.00, og vil ligge ute i en uke. Også denne dagen blir det sang og musikk av Christina Stangeland Hanssen og Harald Sævik. Torgeir Tveter holder dagens preken, og Hilde Tveter leser påskedikt. Gudstjenesten varer ca.28 minutter. Varmt velkommen!
Langfredag
Velkommen til å være med på langfredagssamling med sang og musikk av Christina Stangeland Hanssen og Harald Sævik, refleksjon ved Torgeir Tveter og inngangsord og bønn ved Hilde Kr. Hannestad Tveter. Samlingen varer ca. 16 minutter. Sendingen har premiere kl.10.00, og vil bli liggende ute på nett hele påsken.
Påsken
Selv om vi ikke kan feire gudstjeneste i kirken i påsken, så er ikke påsken avlyst! Påskebudskapet formidles bare på andre måter. Vi gleder oss over at vi har muligheten til å lage digitale påskesendinger, og er takknemlig for alle som bidrar til at vi får til. Det vil ikke være direktesendinger, men opptak som blir lagt ut på You Tube til bestemte tider. Link vil bli lagt ut på menighetens hjemmeside og facebookside. Sendingene kan sees når som helt i inntil en uke.
Palmesøndag
Sang av Flavia Elisa Olivieri Askevold Musikk Adrian Olsen Tale Prest Marit Bjørnevik
Release-konsert med General Forsamling
Steidn: Påskeevangeliet på jærsk i Metodistkirken Stavanger lørdag 20 mars kl.20.00.