Vi ønsker å være en inkluderende, åpen, livsnær og Jesusbegeistret menighet

Forsiden>Konfirmanter på tur i London
Konfirmantene ved innangen til Wesley Chapel i London
Konfirmantene ved innangen til Wesley Chapel i London     
foto: ecd     

Konfirmanter på tur i London

2015-04-21
17.april reiste konfirmanter fra Stavanger, Molde, Bergen Central/Sotra, Larvik og Porsgrunn til London for å blant annet besøke Wesley's Chapel.

Konfirmanter fra flere av våre menigheter fikk 17.-20.april oppleve en minnerik opplevelse i London. Her fikk konfirmantene oppleve engelsk kirkeliv ved å delta på Evening Song i St.Pauls Cathedral og gudstjenester i Holy Trinity Brompton og Hillsong. 

Fra vår egen menighet reiste Sofie sammen med barne- og ungdomsprest Einar

På lørdagen fikk konfirmantene oppleve og se et viktig historisk sted i Metodismens historie da vi besøkte Wesley's Chapel. Her bodde John Wesley de siste 11 år av sitt liv. Wesley's Chapel var det andre mest viktigte og største møtebygning for de første metodister. Konfirmantene fikk her høre om John Wesleys liv. De fikk omvisning i huset hvor John Wesley bodde. De fikk også se talerstolen som John Wesley selv brukte. For mange ble dette et veldig konkret møte med metodistmens røtter. 

I tillegg til å delta gudstjenester og Wesley's Chapel ble det god tid for omvisning og sightseeing i storbyen London. Både ledere og deltakere syntes dette var en fantastisk tur med gode opplevelser som også ga påyll til troslivet. Mange av konfirmantene syntes det var også veldig kjekt å møtes på tvers av menigheter og knytte nye vennskap. 

Powered by Cornerstone