ms-i-100-ar-jubileet-merke

Velkommen til korpsting, og 100 - års jubileum

Metodistkirkens speiderkorps feirer 100 år i 2024. Korpsstyret 2022-2024 har den glede å invitere delegater, gilder og venner av speiderkorpset til en jubileumshelg i Fredrikstad 12.13. og 14. april 2024. Sted: Solbukta leirsted utenfor Fredrikstad.

Hele arrangementet er åpent for delegater, gilder og venner av speiderkorpset. Programmet fredag og lørdag er primært for de som er aktive ledere og speidere i dag, mens søndagen er dagen vi ser tilbake og mimrer over gamle dager.

Vi lover stor popcornføring, god mat, hyggelige kvelder,

Det er påmelding til programmet fredag og lørdag. Gudstjenesten og kirkekaffen søndag er åpen for alle, men det er også fint her om vi får en liten melding om du kommer i tanke på mat osv.

Metodistkirkens hovedstyre og MBU sitt styret vil ha sine egne møter under korpstinget og være med på de sosiale delene av programmet.

Aktiviteter lørdag

Speideraktiviteter lørdag vil være årets Peff/ Speidertreff arrangert av speiderkorpset. Dette vil bli en god og spennende tid for alle aldre. Her jobbes med også med en båttur på sjøen.

Rover

Det vil være en egen roversamling fredag kveld

Påmelding

Delegater og medlemmer av speiderkorpset melder seg på i «Min speiding» Husk å skrive inn allergier og andre matbehov

Navn på delegater skal meldes inn til korpsstyret senest 6 uker før neste ordinære korpsting. 1. mars 2024

Andre melder seg på innen 24. mars.

Merk at på leirstedet er det få enkeltrom osv. De fleste rommene har køyesenger. Sengetøy må medbringes. Ved stor påmelding vil delegatene fra gruppene prioriteres

Speiderkorpset bruker alltid Hotel Fredrikstad når vi har møter i plankebyen. Det kan være et godt alternativ til overnatting. Ca 15 min å kjøre fra leirstedet.

Adresse Solbukta:

Solbuktaveien 33, 1622 Gressvik

Noen viktige klokkeslett: (endringer kan skje)

• Fredag
    • fra kl 1700 innsjekk og mat
    • fra kl 1900 Korpstinget starter
    • Kveld – Leirbålskos inne eller ute
  • Lørdag
    • 0830 Frokost
    • 09.00 Korpstinget fortsetter
    • 12.00 lunch
    • Fra kl 1200 – 1700 speideraktiviteter for store og små
    • Kl 1830 jubileumsleirbål ute med grillmat
  • Søndag
    • 0900 Frokost – opprydding m.m
    • 1100 Jubileumsgudstjeneste med kirkekaffe
      • Speidermusikken fra skien deltar
      • Utdeling av hederstegn
      • Jubileumsbok m.m

Merk – det jobbes også med et eget kaffemøte lørdag ettermiddag for venner av korpset, gamle ledere osv. Her er ikke detaljene klare ennå.

Full prisliste ligger på våre nettsider.

Merk at Korpstinget begynner fredag!

Viktige meldinger

Sakspapirer til korpstinget

Sakspapirer til korpstinget sendes ut i følge lovene 4 uker før korpstinget. Alle saker ligger på våre nettsider ms-speider.no (se under Ressurser – speider – korpsting) Trykk her

Aktiviteter lørdag

Rover

Det vil være en egen roversamling fredag kveld

Delegater

Melding fra korpsstyret
Korpsstyret vil fremme et forslag på årets korpsting om at alle forslag til korpstinget som er sendt inn innen 25. februar 2024 vil bli behandlet på korpstinget.

Forventninger
Korpsstyret bruker mye penger på dette arrangementet. Korpset har en stor forventning at alle grupper stiller på korpstinget. Vi håper at alle delegater blir hele helgen.

Hederstegn

Det er mange år med mange gode speidere som har gjort store og små innsatser for at speiderbevegelsen er det den er i dag, og for at vi kan fortsette å lære nye barn om speiderånden .

I forbindelse med jubileumet ønsker vi å hedre de i speideren som har gjort en innsats for speiderbevegelsen, innad i gruppen og utenfor. Vet du om noen som fortjener en ekstra oppmerksomhet så meld fra til korpsstyret innen 15. mars.

Ved spørsmål, ta kontakt med Korpsleder Ole Martin Andreassen. Mobil: 916 35 934
E-post: olemartin.andreassen@metodistkirken.no

Hilsen Korpsstyret