En levende og inkluderende menighet
med kjærlighet, omsorg og respekt for mennesket

Barnemiddager

Vi har middag for barn i følge med voksne to til tre ganger i halvåret. Slitne foreldre kan på en hverdag komme og få gratis mat. Barna kan bli kjent med hverandre. Vi leker sammen, vi synger sammen, og vi får høre en fortelling fra Bibelen.

Dette er en del av menighetens trosopplæring, og målsettingen er først og fremst at barna skal bli kjent med og trygge på kirken og hverandre. Hvilke voksne som følger barnet, være seg foreldre, besteforeldre, tanter, onkler, naboer osv, er i denne sammenhengen mindre viktig.

Om du vet om noen barn som kunne ha lyst til å bli med på dette, er du hjertelig velkommen til å ta dem med og stikke innom. Se under KALENDER for informasjon om tidspunkter for disse samlingene.