En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Menighetsskole med flott start!

Menighetsskole med flott start!

03.09.2009
Onsdag var det startskudd for Metodistkirkens nord-europeiske menighetsskole i Centralkirken i Oslo.
Menighetsskole med flott start!


Åpningsgudstjenesten i den fullsatte Centralkirken ble avsluttet med nattverd.


Det er et yrende liv i Centralkirken i Oslo! Det er tett med metodister og et sjarmerende bredt utvalg av talespråk.

Menighetsfornyelse
Det er Metodistkirken i Nord-Europa som arrangerer menighetsskole (School of Congregational Development) i Oslo disse dagene. Over 180 deltakere fra åtte land har samlet seg i Centralkirken. Her vil de frem til søndag ha menighetsfornyelse og menighetsplanting som emne for intense arbeidsdager med forelesninger, gruppesamtaler og fellesskap.

Nord-Europa
Metodistkirken i Norge har naturligvis den høyeste delegasjonen på konferansen. 80 deltakere fra menighetene våre er på plass. Det er arrangørene svært glade for. De andre deltakerne er 34 fra Sverige, 29 fra Danmark, 14 fra Finland, seks fra Estland, tre fra Latvia og fem fra Litauen. Det er også en rekke foredragsholdere fra USA. Herfra har Metodistkirken sendt noen av sine dyktigste inspiratorer.

Stor aktivitet
For Centralkirken har det vært full innsats i mange dager allerede. I går toppet det seg med ankomsten til alle deltakerne. Thor Langbråthen kan fortelle at han har hele 21 kirkeverter mobilisert for dagene frem til søndag. Kari Odén Hansen har syv frivillige i sving med pausemat, kaffekoking og rydding for gjestene i løpet av onsdagen alene.

Åpne møter
Det blir noen åpninger for andre som også har lyst til å oppleve fellesskapet i Centralkirken disse dagene. Lørdag er det gospelgudstjeneste med Raye Walter, band og sangere klokken 19.30. Søndag er det avslutningsgudstjeneste klokken 11.00.


Read this article in english.


Noen bilder fra åpningsdagen:


Menighetsskole med flott start!Med så mange deltakere blir det travelt ved registreringen.Menighetsskole med flott start!


Dottie Escobedo-Frank var med ved den første menighetsskolen i København. Hun er invitert tilbake og her i gang med sitt første seminar.
Menighetsskole med flott start!


Deltakerne kan velge mellom en rekke ulike seminarer. Her er det Church Planting Advanced som er samlet til inspirasjon.Menighetsskole med flott start!


Noen av de mange frivillige i et travelt øyeblikk på kjøkkenet. De gjør en flott innsats for at deltakerne skal trives på menighetsskolen.

NYESTE ARTIKLER
Nyttårshilsen 2019
2018-12-31
Hovedstyre- og landslekleder Audun Westad har en nyttårshilsen til alle metodister i Norge. Les mer
Et barn er født
2018-12-23
Juleandakt 2018 av prest Jorunn Wendel. Les mer

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

974 230 887

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no

Bankgiro: 8220.02.83747

METODISTKIRKENS HOVEDKONTOR

Postadresse: Postboks 2744 St. Hanshaugen, 0131 OSLO

Kontoradresse: Akersbakken 37, 0172 OSLO

Tel: 23 33 27 00

Powered by Cornerstone