En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Ny diakon til Centralkirken

Ny diakon til Centralkirken

Skrevet av: Karl Anders Ellingsen
01.05.2014
Det er utnevnt en ny diakon til Centralkirken i Oslo.
Ny diakon til CentralkirkenCentralkirken har fått utnevnt en ny diakon fra høsten av.

Vi har fått fått følgende melding fra tilsynsmann Øyvind Helliesen:

Det er med glede og takknemlighet jeg nå kan melde at kirkens biskop/kabinett har besluttet å utnevne Tove Odland til diakon i Centralkirken Menighet, Oslo fra 1. August 2014. Stillingsstørrelse er 50%. Tove Odland er som kjent i pensjonert forhold til Ny diakon til CentralkirkenDiakon Tove Odland Årskonferansen. Dette har ingen betydning for selve utnevnelsen.

Vi gratulerer diakon Tove Odland og Centralkirken med utnevnelsen.

NYESTE ARTIKLER
Lignende artikler
Etter et vedtak i årskonferansen i fjor, ber en arbeidsgruppe om respons på prosessen så langt. Les deres høringsnotat her! Les mer

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no