Mennesker med

Forsiden>Besøk av vår tilsynsprest
Besøk av vår tilsynsprest

2017-10-25
Torsdag 16. november kommer tilsynsprest Ingull Grefslie til menigheten for første gang

Vi ønsker vår nye tilsynsprest Ingull Grefslie hjertelig velkommen til Kristiansand.  Hun ble innviet til tilsynsprest under Årskonferansen i juni i år.  Denne høsten vil hun bruke til å reise rundt og bli kjent med menighetene på det langstrakte distriktet.  Helt fra Hammerfest i nord til Lista i sør.

Hun blir med og leder vår menighetskonferanse torsdag 16. november, da er det budsjettet for for 2018 som er saken.  Foruten at vi skal få god tid til å bli kjent med Ingull.  Det blir også bevertning.  Fredag 17. november blir hun med på Aftenmisjonen på Lista.  Da kommer presten i Flekkefjord, Jan Robert Madsen m/venner og synger.  Møtet begynner kl. 19.00 og alle er hjertelig velkommen til Lista metodistkirke.