METODISTKIRKEN I SKIEN

Mennesker med
åpne hjerter — åpne sinn — åpne dører

Vårt oppdrag er i kjærlighet å være Jesu etterfølgere og lede mennesker til Ham.

Man
17:45 - 18:45Bønn i kirken
19:00 - 21:00Sangkoret øver
Tir
Ons
Fre
Lør
Søn

Velkommen til kirken!

Metodistkirken i Skien er menighet med hjerte for deg og Gud.

Informasjon om Metodistkirkens situasjon og fremtid

Et hyrdebrev fra biskopen. Du kan lese det ved å klikke her.

----------------------------

Som mange vet er Metodistkirken i en utfodrende situasjon, spesielt med tanke på mennesklig seksualitet og en ekstra Generalkonferanse. Mange opplever frustrasjon og/eller forvirring. Pastor Andreas Kjernald har en blogg som gir hans perspektiv og informasjon om dette, Tänk till och Tro.

Leder for kirkens hovedstyre i Norge, Audun Westad, skriver også og legger ut en del om dette på Facebook under navnet "Konferanse-Audun". Søk på det navnet så finner du hans tanker om hva som skjer plusen lenk til hans blogg.

Be for kirkens situasjon og at Guds Hellige Ånd slippes frem og leder oss.

__________________________________