Varm - inkluderende - nær
og disippelgjørende

Forsiden>Noen bilder fra en sommerlig utegudstjeneste
Noen bilder fra en sommerlig utegudstjeneste

Noen bilder fra en sommerlig utegudstjeneste

2020-08-25

Siden menigheten ble korona-snytt for sin årlige menighetstur, tok vi like gjerne en utflukt til Løkkevika i Sarpsborg. Her feiret vi gudstjeneste med dåp lørdag 22.08.20.

Selv om det var noe neglebitende hvorvidt været ville holde seg, stod lykken oss bi. Akkurat idet dåpsbarnet skulle til pers åpnet himmelen seg, og vi fikk nydelig sol og mild vind til en hyggelig gudstjeneste i Guds frie natur. Det idylliske landstedet vi fikk lov til å være på hadde både strand og stor gressplen. Vi fant en passende liten arena for selve gudstjenesten i le bak et anneks. Her kunne vi sette organist Jan Erik Norheim på keyboard og sanger Jenny Marie Norheim med mikrofonen. Her var også basen for selve dåpen, og døpefonten var medbrakt fra kirken. 

Lille Åse Amanda skulle døpes, og hadde få innvendinger til det som skjedde. Et lite klynk idet prest Albert overtok henne var alt hun gav fra seg av lyd; tre overøsinger med vann var visst bare behagelig. Storebror Olav Matheo helte vann i døpefonten og tørket hodet til lillesøster. Tante Mirah Helmine hjalp Olav med disse tingene, og hun var sammen med søstrene Rikke, Aurora og Thyra Noomi (som bidro med lesning og bønn) fadder for den lille jenta.

Ailyah Andersen Gjøstøl leste evangelieteksten. Foruten tre fellessalmer fikk vi to nydelige solosanger fra Jenny, både "Sov du lille", og "Jeg ser på ditt ansikt". En ny, praktisk høyttaler gjorde det mulig å formidle budskap og sang tross mye vind. Vi er takknemlige for en fin lørdag i fellesskap. Alt i alt møtte ca. 40 glade mennesker til en fin dåpsgudstjeneste. Stor takk til Simon Hannestad Tveter for å ha tatt flotte bilder! 

Powered by Cornerstone