Vårt oppdrag er: Å kjenne Jesus, vinne mennesker for ham, og utruste disipler som kan forandre verden.

Bibelaksjon fra jul til påske

30. desember 2020: Første gudstjeneste i 2021 er først søndag 17. januar på grunn av smittevernhensyn. Menighetsrådet vurderer når det nærmer seg om det er forsvarlig å avholde gudstjeneste.

Menighetsrådet har besluttet å starte en bibelaksjon basert på erfaringer fra boka «RIK bibelbruk» av Hans Johan Sagrusten i Bibelselskapet.

Annenhver søndag tenker vi ha åpen bibellesegruppe i kirken. Dette er for de som har lyst til å teste det ut, for de som ikke har mulighet til å forplikte seg fra uke til uke, eller for mennesker som kommer på besøk til menigheten.
Bibellesegruppa i kirken vil erstatte gudstjenestene i denne perioden. Vi har tenkt å bruke tiden fra nyttår til påske, og i den perioden vil vi altså ikke ha ordinære gudstjenester.

Metodistkirken i Norge,
Kragerø og Bamble Menighet