En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Signatur unplugged

Signatur unplugged

27.10.2012
Lørdag 3. november blir det en helt spesiell akustisk konsert med Signatur i Metodistkirken på Bjølsen.
Signatur unplugged

Konserten, som holdes i Metodistkirken på Bjølsen i Oslo, blir et spennende prosjekt, hvor koret blander elementer fra sin siste konsert "Opp fra det grå" med nytt materiale, blandt annet flere solistinnslag, duetter og gruppesanger. Denne gangen blir det en litt annerledes konsert, ettersom Signatur ikke har med seg band, kun sangstemmer og piano. Konserten handler om kontrastene i livet, og her vil det være sanger for enhver smak.

Sted: Metodistkirken på Bjølsen, Bergensgata 12, Oslo
Når: lørdag 3. november kl. 18.00

Gratis inngang, kollekt ved utgangen

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no