En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Kontemplativ tenkning og bønn

Kontemplativ tenkning og bønn

17.12.2012

Innholdet i den kontemplative tenkning beskrives ved gjennomgang av tre sentrale begrepsområder: "forening med Gud", "det sanne selvet" og "kjærlighetslengsel". Den kontemplative bønnen blir en bønn uten ord, om full overgivelse til Gud for å bli preget av det gudsbildet vi er skapt i, skriver Ola Westad i sin masteroppgave.