En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Meld deg på Årskonferansen 2016

Meld deg på Årskonferansen 2016

Skrevet av: Karl Anders Ellingsen
01.03.2016
Da er alt klart for at delegater, ordinerte og gjester kan melde seg på årskonferansen 2016.
Meld deg på Årskonferansen 2016

METODISTKIRKENS ÅRSKONFERANSE 2016
Sandnes/Stavanger

Kjære konferansedeltakere!

Vi gleder oss til å være vertskap for Årskonferansen 2016, og dere inviteres til Sandnes/Stavanger 23. -26. juni 2016!

Tema i år er «Gledens Herre, Han gir liv, lek og latter! Vi ser: Gud er god!» Vi vil gjerne ha Gledens Herre i fokus. Vi har en god Gud som gir oss liv og glede i hverdagen, og det trenger vi å minne hverandre om! Spesielt i en tid da ikke minst media har mye fokus på det negative ved kristen tro. Konferansen skal ha «Gledens Herre» som ramme, og de tre delemnene «Liv, lek og latter» vil gjenspeiles i programmet for dagene. Søndagen oppsummeres med: «Gud er god!» Vissheten om Guds godhet er av stor betydning både for vår tjeneste, for menighetsutvikling, og for relasjonsbygging.

Konferansen skal være i IMI Forum, vegg i vegg med Scandic Forum Hotell, Tjensvoll, der vi skal bo. Forhandlinger, gudstjenester og bespisning skal skje under samme tak. Ordinasjonsgudstjenesten søndag skal være i Metodistkirken i Stavanger. IMI Forum ligger litt utenfor byen, men likevel ganske sentralt. Rundt hotellet er det fine turområder som kan benyttes i pausene. Bl.a. er det fint å gå en tur rundt Mosvannet.

Konferansen starter St. Hansaften, og den kvelden blir det tur til Ryfylke! Dersom du vet at du ikke kommer til å være med på denne turen, må det merkes av i påmeldingen. Det samme gjelder Festkvelden lørdag. Dette er viktig, da vi ønsker å selge ledige billetter til de som ikke er Årskonferansedeltakere.

PRAKTISKE OPPLYSNINGER:

Transport:
Det går flybuss fra Sola til hotellet.
Det går rutebuss, Kolumbus, fra By-terminalen der tog og Ekspressbussene stanser. Kolumbus kjører forbi hotellet hele dagen.

Parkering ved hotellet:
Parkeringshus med avgift hele døgnet. Det kan kjøpes Døgnpass, 24 timer, i hotellets resepsjon. Det koster kr.125.- pr. døgn.
Parkeringshusets priser: Kl.08.00-20.00: kr. 10.- pr. time. Kl.20.00-08.00: kr. 5.- pr. time.

Påmelding:
Du kan melde deg på her. Konferansebilletten koster kr. 4.700.-, og inkluderer overnatting i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom er kr. 1.050.- for hele konferansen.
Påmelding skjer ved utfylling av eget skjema på Metodistkirkens hjemmeside. Påmeldingsfrist, og frist for betaling, er 1. april. NB! Påmeldingen er ikke registrert før konferansebilletten er betalt.
Kontonummer: 3206 59 29006. Kontoens navn: ÅK 2016.

Velkommen til Årskonferanse!

Hilsen Metodistkirken i Sandnes og Stavanger,
Hilde Augensen og Marit Bjørnevik,
prestene i Sandnes og Stavanger.

NYESTE ARTIKLER
Ledelse som fag
2018-04-19
Kirken tilbyr et nytt kurs i fagfeltet ledelse i samarbeid med MF. Les mer
Bli fadder!
2018-02-06

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no