En relevant, åpen og vital kirke, hvor mennesker finner tro og tilhørighet, og utrustes til tjeneste som Jesu etterfølgere

Forsiden>Sunniva Gylver i Øståsen kirke

Sunniva Gylver i Øståsen kirke

07.04.2016
Foredragsserien KUNSTEN Å LEVE fortsetter i Øståsen kirke onsdag 20. april kl 19.30.
Sunniva Gylver i Øståsen kirkeSunniva Gylver besøker Øståsen kirke onsdag 20. april kl. 19.30.

 

Foredragsserien KUNSTEN Å LEVE fortsetter i Øståsen kirke. Denne gangen inviterer vi til foredrag med prest Sunniva Gylver.

Datoen er onsdag 20. april kl 19.30 i Kornmoveien 16b på Kolbotn. Temaet for kvelden er: «Eksistensiell beredskap - når liv og tro blir for stort eller for lite,» om tro/livssyn som ressurs eller trussel når krisen er der. Sunniva er kjent for sine livssynsprogrammer på tv og for sin trosformidling i aviser og radio. Hun er levende opptatt av dialog og ble i 2006 den første kvinne som fikk tale i en moské i Norge.

Sunniva sier om seg selv: ” Jeg er 49 år gammel - og mamma, kone, prest, aerobicinstruktør, venn. Noen flere ord på meg: B-menneske, glad i samtalen, energisk, brølete, takknemlig, litt kontrollfreak, tilstede der jeg er. Jeg bor i byen, uten TV, bil, hage, men med laptop, sykkel og park. Jeg har ambisjon om å gi mitt beste i dette livet og sette gode spor.” Hun er også forfatter, skribent og stipendiat ved Menighetsfakultetet. Hun har fungert i forskjellige menigheter i Den norske kirke som sokneprest. Men 10. april innsettes hun som sokneprest i Fagerborg kirke i Oslo! Gå ikke glipp av foredraget med Sunniva Gylver!

Musikkinnslag denne kvelden blir ved den lokale artisten Anna Linh Berg akkompagnert av Kåre Øgreid.

 

 

NYESTE ARTIKLER
Lignende artikler
Hanne Kristin Rohde besøker Øståsen kirke 11. november kl 19.30 i en ny utgave av den populære møteserien "Kunsten å leve". Les mer
”Kunsten å leve”–kveldene fortsetter i Øståsen kirke. Les mer

NETTREDAKTØR

Karl Anders Ellingsen

© 2012 Metodistkirken i Norge.
All rights reserved.

Metodistkirkens logo - korset og flammen - er et internasjonalt registrert varemerke.

ORGANISASJONSNR. (HOVEDNR)

974 230 887

E-post: hovedkontoret@metodistkirken.no

Bankgiro: 8220.02.83747

METODISTKIRKENS HOVEDKONTOR

Post- og besøksadresse: St. Olavsgate 28, 0166 OSLO

Tel: 23 33 27 00

Powered by Cornerstone